Interclass Cars d.o.o.
Gorjupova 1, SI-1000 Ljubljana – Vič

Telefon SERVIS: 01 2000 940
Telefon MAZDA: 01 2000 950
Telefon MAZDA: 01 2000 955
Telefon RABLJENA VOZILA: 01 2000 958

O podjetju

Podjetje Interclas cars d.o.o., je podjetje v zasebni lasti in je bilo ustanovljeno leta 1997.

Kaj lahko storimo za vas?

Na sedežu podjetja opravljamo dejavnosti prodaje novih vozil znamke MAZDA, ter prodajo rabljenih vozil, nadomestnih delov in servisnih storitev za modele znamke VOLVO in MAZDA. V prodajnem salonu vozil vam nudimo ogled razstavljenih osebnih vozil in ustrezne dodatne opreme. Omogočimo vam testne vožnje večine modelov osebnih vozil znamke MAZDA. Naši prodajni svetovalci vam bodo v pomoč pri izbiri ustreznega vozila in vam bodo po želji ob nakupu pripravili tudi najugodnejšo finančno ponudbo. Ob prodaji vozil po sistemu »staro za novo« vam nudimo izbor rabljenih vozil, za katere vam zagotavljamo izvor vozila in dodatno garancijo. Po opravljenem nakupu oz. predaji vozila v vašo uporabo vam omogočimo tudi sklenitev avtomobilskega zavarovanja in pomoč pri registraciji vozila.

V sodobno opremljenem servisu s strokovno usposobljenim kadrom poskrbimo za brezhibno delovanje vašega vozila v času garancije in tudi ko je vaše vozilo nekoliko starejše. Za varno vožnjo poskrbimo z vsemi potrebnimi storitvami s področja avtomehanike, avtoelektrike in vulkanizerstva. Za udobnejšo vožnjo poskrbimo z vzdrževanjem in polnjenjem klimatskih naprav tudi za ostale znamke vozil. Prav tako za vse znamke vozil poskrbimo za kleparska in ličarska popravila tudi v primeru uveljavljanja avtomobilskih škod preko vseh slovenskih zavarovalnic. S ponudbo originalnih rezervnih delov VOLVO in MAZDA poskrbimo za večjo gotovost pri uporabi vozila in ohranjamo vrednost vašega začetnega vložka v osebno vozilo. V času opravljanja naše storitev na vašem
vozilu po dogovoru poskrbimo tudi za mobilnost naših strank. Vse naše storitve so podvržene doslednim in zahtevnim standardom, ki zagotavljajo, da po najboljših močeh sledimo in uresničujemo željam in potrebam naših strank.